Her finner du bruksforslag og oppskrifter til drinker med hylleblomst – utviklet av Per Magnus Haig.
Du trenger: Vin/Vann karaffel, Hyllest, 6 Jordbær, 6 skiver agurk, 2 lime, 2 kvaster Mynte, Sprite (eller Farris om du ønsker den mer syrlig), Isbiter og Champagne glass/Drink glass
Om man ønsker så kan man så kan man lage denne til en Spritzer, hvor man bytter ut Sprite med tørr hvitvin eller Prosecco
Du trenger : 4 cl Rom, 2 cl Hyllest, 2 ts brunt sukker, 2 Lime, Knust is, Whisky glass
Du trenger : 4 cl Vodka, 2 cl Hyllest, 1/5 Chilli, 2 Appelsiner, Isbiter, Shaker, Drink glass
Du trenger : 4 cl Gin, 2 cl Hyllest, 3 agurk skiver , 2 sitron eller lime båter, 1 stjerne Anis, Schweppes Tonic, Isbiter, Stort rødvinsglass
Du trenger: 4 cl Hyllest, 2 cl Monin Rabarbra Cordial eller bruk Hyllest Hylleblomst og rabarbasaft, 1/2 Lime, Farris, Isbiter, En liten bit Rabarbra (om du har ), Drink eller stort rødvinsglass
Denne drinken kan meget lett tilpasses med ønskelig sprit, Vodka,Rom, Gin om ønskelig
Adresse: Bø i Telemark
E-post: post@hylleblomstsaft.no
Telefon: 94 82 39 80
Alle rettigheter reservert – Hyllest AS. Foto av HILDE MORK – Utviklet av Illeris AS